Agenda 2023

Datum            Evenement               Locatie                Aanvangstijd

16 december Concert:: 'On Adventure' Oosterkerk Hoorn 20:00 uur

zaterdag 16 december 2023:
Hoorns Harmonie Orkest
Concert i.s.m.
Hoorns Brassband
in de Oosterkerk, Hoorn

'On Adventure'

Het 'Hoorns Harmonie Orkest' neemt het publiek zaterdag 16 december mee op avontuur!
Geniet bijvoorbeeld als een ware avonturier van de klanken van de welbekende openingstune uit het tv-programma 'Expeditie Robinson'.
Deze expeditie vindt plaats op 'Adventure Island', gecomponeerd door Endrew Pearce. Dit eiland wordt ontdekt door eem 'Ghost Ship'.
Het spookschip vindt het eiland en 'kamp Noord'  -bestaande uit het Hoorns Harmonie Orkest- zorgt voor harmonieuze kllanken.
Hierna wordt het eiland overspoeld door de Vikingen, die hun stemmen laten galmen door de Oosterkerk in het stuk
'The Voice of The Vikings'.

'Kamp zuid' wordt vertegenwoordigd door de 'Hoornse Brassband'.
Ook zij strijden voor immuniteit door een aantal avontuurlijke muziekstukken te laten horen.
Denk aan muziek uit de films'Indiana Jones', 'Kingsman' en 'Mission Impossible'.

Het wordt een avond vol muziek en avontuur onder leiding van de dirigenten Wouter Hakhoff en Gertjan Loot.
Het concert in de Oosterkerk aan het Grote Oost in Hoorn begint om 20:00 uur.
Kinderen tot en met 12 jaar hebben vrij entree.